Med 14 års erfaring indenfor software udvikling, hvoraf de 6 år har været med ansættelse i danmarks største forsikringmægler virksomhed, har jeg lært at nøglen til succesfuld software udvikling ligger i personlig engagement og en pragmatisk attitude til en given opgave.

Jeg har deltaget i en lang række IT-projekter, både som udvikler og projektleder. Jeg har stor fokus på brugervenlighed, ny tænkning og design i udvikling af systemer. Jeg tror på at man opnår de bedste resultater hvis udviklingen foregår efter agile principper(små skridt). Jeg tror på at den bedste dialog sker igennem visualisering af produktet, derfor mener jeg at man skal designe først og kode bagefter.

Jeg blev selvstændig i 2005 og i starten af 2011 fusionerede jeg med en af mine gode venner, og har en stor interesse for entreprenørskab.

Driver desuden LeanStartup.dk sammen med andre entreprenører, hvor vi "sælger" budskabet om at formålet med en startup virksomhed er at søge efter en forretningsmodel der virker. Leanstartup processen er i høj grad en lærende proces, hvor målet er at bevise eller modbevise sine hypoteser, og indrette sin udvikling derefter.

Competences

Entreprenørskab

Software udvikling

Forretningudvikling

Lean Startup

Interests

Entreprenørskab

Effektivitet i danske virksomheder

Effektivitet i danske samfund

IT i dagligdagen