Jeg studerer informationsvidenskab på 5. semester på Aarhus Universitet, hvor jeg i øjeblikket skriver bachelor projekt i Interkationsdesign med sidefaget begivenhedskultur.

Jeg arbejder som studentermedhjælper på Center for Entreprenørskab og Innovation (CEI) ved Aarhus Universitet hvor jeg sidder med udarbejdelse og supportering af alle cei.au.dks undersider. Som studentermedhjælper har jeg desuden været tilknyttet en lang række projekter som facilitator eller projektleder for CEI. Senest har jeg været projektleder på CEI's innovationsområde på Northside Festivalen i 2013.

Ved siden har studiet er jeg serieiværksætter og driver 3 forskellige virksomheder, som jeg har startet fra bunden. Jeg har kontor på Studentervæksthuset - et iværksætterhus som bliver drevet af Aarhus Universitet for studerende som har startet deres egne virksomheder.

Virksomhedsbeskrivelser
Brand By Hand:
Vi laver hjemmeside for privatpersoner ogvirksomheder. Vi laver hjemmesider med professionelt moderne design, i nemme CMS systemer så du altid kan tilføje billeder eller tekst når vi har lavet din hjemmeside.

Det Frivillige Netværk:
Det Frivillige Netværk er en database for frivilligt arbejde, hvor frivillige kan hurtigt og nemt finde frivilligt arbejde og arrangementer/foreninger hurtigt kan hverve frivillig arbejdskraft. Konceptet bygger, for de frivillige, på en online social portal, hvor man som frivillig kan oprette en personlig profil og derefter få mulighed for at tilmelde sig frivilligt arbejde.

Website Learner:
Vi er nystartet virksomhed som har plads i Studentervæksthuset ved Aarhus Universitet. Vores mission er at gøre det lettere for private og mindre virksomheder at oprette og redigere en hjemmeside. Vi har samlet en række tilbud i vores virksomhed, som vi mener giver dig den bedste forudsætning for at kunne oprette en professionel hjemmesideCompetences

Projektledelse

Lean Startup

networking

iværksætterrådgivning

IT

CMS

Wordpress

Hjemmersider

Interests

Ideudvikling

Brandudvikling (marketing)

Hjemmesider

Volunteering