Godsbanen gp: 13

The Summary

Vores gruppe har desværre igen kendskab til godsbanen. Dette er vores disharmoni.

Vi har valgt at snakke med personer som er i vores målgruppe (18-30 år)
2 af disse kender til værkstederne, hvor menig mand kan få lov at bearbejde evt. remedier, der ikke kan håndteres på egen matrikel.
Disse kender ligeledes til resturanten og "loungen" foran. Og har også kendskab til spillestedet radar, hvor der afholdes koncerter.
Konkluderende afkræfter de 2 vores disharmoni om at ingen kender til Godsbanen.
3. person bekræfter vores disharmoni ved ikke have nogen form for kendskab til Godsbanen

 • Tags

 • Intention

  Give hjemløse en "succes" følelse. Give publikum et grin. Opnå de gode ting ved festival (koncertoplevelse, danne venskaber, glædes oplevelser, fuldhed). Vores intentioner er at få en reklame i Husforbi som omhandler vores arrangement. Dette håber vi vil få de hjemløse til at komme forbi festivalen, og blive instrueret af en professionel komiker. Dermed håber vi på en god oplevelse fra både gæst samt hjemløs. En evt. præmie til de 3 bedste er også en mulighed

 • Motivation

  Vores motivation ligger i at til en festival vil man gerne opnå glæde og venskaber på tværs af kulturer og sociale lag. Vi stræber efter at tænke anderledes end "normale festivaler", derfor finder vi ideen om at hjælpe hjemløse motiverende. Det er også motiverende hvis vores gruppe kan lave et koncept som kan kopiers ind på andre festivaler. Sidst men ikke mindst ligger der også en motivation i at skabe et overskud. (som evt. kunne doneres tilbage til de hjemløse).

 • The Backstory

  Tanken om at lave en anderledes del af en festival tændte os.

 • Current problem

  Try to describe why the situation behind your idea is at it is. Why is it important to you?
  Arbejdet med hjemløse kan være svært. Vigtigt at dem der bliver arbejdet med er pligtopfyldende. Sikre sig at folk ser vores ide (både de hjemløse og de besøgende)