Manglende sti mellem Godsbanen og gruppe...

The Summary

De tanker vi havde gjort os, i forhold til en disharmoni, udspiller sig i vores kendskab til Godsbanen. Vores disharmoni er derfor; at vi ikke har noget kendskab til Godsbanens aktiviteter, eftersom vi ingen viden har om Godsbanen. Vi er dog opmærksomme på, at det kan være bevidst, at Godsbanens ikke henhender sig til os. Denne disharmoni var delt af hele gruppen.

Vi er opmærksomme på vores case omkring tilkoblingen af Godsbanen og erhvervslivet. Vi forventer herigennem, at vores kendskab til Godsbanen ændre sig.

- Hvordan er vores idé en innovation?
Vores idé er nærmere en strategi med aner af innovation. Vi har arbejdet meget med nytænkning og vædiskabelse.

- Hvilke alternativer er der til vores idé?
Mulige alternativer kan være events i biografer, diverse pubs og det man "plejer" i alt sin enkelthed. Vi differentierer os fra disse ved at være del af et kulturhus, hvor publikum har mulighed for at benytte sig af alternative aktiviteter, i forbindelse med arrangementet

  • Tags

  • Motivation

    Vi har nu haft snakket med 3 personer, vi forstillede delte disharmonien, alle 3 personer bekræftede vores disharmoni, eftersom ingen af personerne havde kendskab til Godsbanen. Dette motiver os til at arbejde videre med vores disharmoni.