Det innovative erhvervsliv i Århus

The Summary

Vi ønsker at skabe nye rammer for erhvervslivet i århus i samarbejde med Godsbanen.
Vi har valgt at have fokus på de nye unge og innovative iværksættere. Ved at udnytte Godsbanens ressourcer, kan de lokale nye iværksættere få en helt ny platform med både mulighed for praktisk hjælp og feedback.
Ved at Godsbanen samarbejder med de nye lokale iværksættere, så kan det hjælpe dem med at forbedre deres netværk til erhvervslivet, både lokalt, nationalt og globalt.
Vores dishamoni ligger i at det manglende fælles DNA mellem Godsbanen og erhverslivet. Vores intention er altså at undersøge eventuelle fælles intentioner om "at skabe" og dermed fremtidssikre Godsbanen i form af et ligeværdigt samarbejde mellem Godsbanen og erhvervslivet.

  • Tags

  • Intention

    Vores intention ved dette projekt er at forbedre forholdene og mulighederne for de unge iværksættere i Århus. Her mener vi at det er oplagt at starte et samarbejde med Godsbanen fordi de har adgang til mange ressourcer, både menneskeligt og materielt.

  • Motivation

    Motivationen for denne case ligger i, at vi selv kunne se mulighederne for at være iværksættere og samarbejde med Godsbanen. Hvis vi selv skulle udvikle et brand eller et produkt så er der så mange muligheder dernede. Man kan få hjælp til designet, produktionen eller feedback.